Skip to main content

Renovatie diensten:

Optische renovatie en verduurzaming.

Renovatie diensten om uw pand weer als nieuw te krijgen

Heeft u een prachtig oud pand welke u graag in ere wilt herstellen qua uitstraling maar gelijktijdig ook moderniseren en verduurzamen? Wij van Refracon Aannemers Bouw kunnen u hierbij vakkundig van dienst zijn.

Wij zijn namelijk zeer ervaren in het renoveren van historische woningen en bedrijfspanden. Wij gaan niet alleen zorgvuldig te werk om het authentieke karakter te behouden. Ook zullen wij waar mogelijk uw pand voorzien van moderne en duurzame oplossingen. Zo voldoet uw pronkstuk na de renovatie ook aan de normen van vandaag op het gebied van energie-efficiëntie en wooncomfort.

Daarnaast denken wij graag met u mee over mogelijke subsidies die voor uw project mogelijk zijn.

Renovatie is echt maatwerk en vereist het nodige aan overleg. Zodoende nodigen wij u graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor, of komen wij uw kant op om ter plekke uw pand te bekijken.

Contact openemen

Renovatie dient zorgvuldig te worden aangepakt

Bij renovatiewerkzaamheden staat het belang van een zorgvuldig proces centraal. Het is namelijk essentieel dat de renovatie het karakter van het pand bewaakt, dus het ruige “ram- en stootwerk” is dan ook uit den boze bij renovatie!

Bij renoveren komen bovendien vaak meerdere vakspecialisten samen. Als uw renovatie aannemer nemen wij daarom de verantwoordelijkheid over de communicatie en planning tussen alle vakspecialisten op ons. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle verschillende werkzaamheden nauwkeurig en binnen de planning verlopen, met respect voor uw pand.

Daarnaast is goed overleg Refracon Aannemers Bouw een standaard belofte. We luisteren naar uw specifieke behoeften en ideeën, en zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de voortgang van het project. Heldere communicatie stelt ons in staat om eventuele vragen of zorgen tijdig aan te pakken, waardoor we problemen kunnen voorkomen en het eindresultaat naar volle tevredenheid kunnen opleveren.

Bent u zoekende naar een geschikte renovatie partner? Neem dan vooral contact met ons op en laten we de uitdagingen samen vrijblijvend bespreken.

Contact openemen

Een greep uit de mogelijkheden

  • Isolatieverbetering: Verduurzaam uw pand door isolatie toe te passen in muren, daken en vloeren.
  • Restauratie van ornamenten: Herstel van klassieke ornamenten, zoals geveldecoraties of stucwerk.
  • Herstel van historische elementen: Breng de de klassieke kenmerken weer tot leven door het herstellen van bijvoorbeeld oude vloeren, plafonds, deuren of trappen.
  • Vervanging van ramen: Upgrade de ramen van uw pand naar energiezuinige HR++ varianten met betere isolatie en geluidsdemping. Dit kan ook met glas in lood!
  • Kozijnen en deuren vervangen: Wanneer er bepaalde deuren of kozijnen niet meer te redden zijn met een laag plamuur en verf.
  • Pannendaken: Zowel voor herstel werk als het volledig vervangen van een compleet dak met klassieke of nieuwe pannen.
  • Vloerrenovatie: Vernieuw de vloeren van uw pand met duurzame en stijlvolle materialen, zoals hout, tegels of laminaat.
  • Modernisering met techniek: Integreer slimme technologieën, zoals domotica, beveiligingssystemen of energiebeheersystemen.
  • Klimaat renovatie: Stap over naar de nieuwste en meest duurzame warmte- en koeltechnieken.

Overige diensten van Refracon Aannemers Bouw

Verbouw

Of u nu meer woonruimte wilt realiseren, toe bent aan een nieuwe moderne keuken of wilt genieten van een prachitge luxe badkamer, wij helpen u met het waarmaken van uw verbouwdromen.

Onderhoud

Om uw woning of kantoorpand in goede staat te houden, is het af en toe noodzakelijk om (klein) onderhoud uit te voeren waarmee u bovendien grotere werkzaamheden voorkomt.