Skip to main content

Het zorgeloos realiseren van uw project staat bij Refracon Aannemers Bouw centraal

Even voorstellen… Wij zijn Peter Prins (links) en Jacco Hienkens (rechts), eigenaren van en de gezichten achter Refracon Aannemers Bouw. Met een jarenlange bak aan ervaring in de bouwsector en een passie voor vakmanschap helpen wij onze klanten met verbouwingen, renovaties en onderhoudswerkzaamheden.

Daarbij vinden wij (naast het leveren van kwaliteit) belangrijk dat we altijd helder en transparant communiceren met onze klanten. Dat begint al tijdens een goed kop koffie op ons kantoor en showroom in Velsen-Noord. De offertes zijn altijd realistisch en gedetailleerd en uitvoerig bespreekbaar en na een akkoord is het contact met de klant veel en uitvoerig.

Zo realiseren we niet alleen een goed project, maar bouwen we ook een goede relatie op met onze klanten, iets waar wij energie van krijgen gezien onze betrokkenheid van de projecten.

Wilt u uw project bespreken bij ons op kantoor? Dan horen we graag van u!

Contact openemen

Peter Prins

Geboren te Haarlem op 5 augustus 1961, gehuwd en 2 kinderen.

Peter heeft een ondernemers verleden op het gebied van het ter beschikking stellen van uitzendkrachten, onder de handelsnaam DyFlex BV, en Ovenbouwkundige werkzaamheden, onder de handelsnaam Prizon BV. DyFlex BV is verkocht middels verkoop aan een overgebleven aandeelhouder en Prizon BV middels een overdracht aan een bedrijf waar Peter van 2000 tot 2020 in loondienst was als Operationeel Directeur.

Peter is een techneut met commerciële inzichten en beschikt daarnaast over pragmatische leiders eigenschappen.

Jacco Hienkens

Geboren te Beverwijk op 4 juli 1974, samenwonend en 2 kinderen.

Jacco heeft een verleden in de woning- en utiliteitsbouw als timmerman en bedrijfsleider, en was van 2006 tot 2022 werkzaam bij een bedrijf werkzaam in de Industriële Ovenbouw als chef Technisch Beheer.

Hiernaast is Jacco actief op diverse sociaal maatschappelijke gebieden en politiek betrokken.

Jacco is een zeer gestructureerde persoonlijkheid waarvoor procedures en structuur in een bedrijf een must zijn en deze zal hij derhalve inrichten, onderhouden en uitdragen.

De diensten van Refracon Aannemers Bouw

Verbouw

Of u nu meer woonruimte wilt realiseren, toe bent aan een nieuwe moderne keuken of wilt genieten van een prachitge luxe badkamer, wij helpen u met het waarmaken van uw verbouwdromen.

Renovatie

Heeft u een prachtig klassieke woning of statig kantoorpand welke u graag in ere wilt herstellen of verduurzamen? Wij voeren renovatieprojecten uit met grote zorg en vakmanschap.

Onderhoud

Om uw woning of kantoorpand in goede staat te houden, is het af en toe noodzakelijk om (klein) onderhoud uit te voeren waarmee u bovendien grotere werkzaamheden voorkomt.